Ελληνικό BlogNews

Ήρεμη Ενημέρωση

Μαλλιά κουβάρια στην κυβέρνηση λίγο πριν συναντηθού​ν Σαμαράς – Βενιζέλος – Κουβέλης

Μαλλιά κουβάρια στην κυβέρνηση λίγο πριν συναντηθού​ν Σαμαράς – Βενιζέλος – Κουβέλης


http://www.aixmi.gr/index.php/malliakouvaria/


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση των κυβερνητικών εταίρων λίγες ώρες πριν από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Ο υπουργός Οικονομικών σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τον κατηγόρησε ότι δεν στέλνει στελέχη του να συμμετάσχουν στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, παρότι του το έχει ζητήσει. Και, ταυτόχρονα, ότι ο ίδιος έχει ενημερώσει πλήρως για τα μέτρα που προτείνει να ληφθούν.

Ακαριαία ζήτησε και βγήκε στο Μega ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης για να διαψεύσει απολύτως τον Γιάννη Στουρνάρα! «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση τις τελευταίες μέρες», είπε. «Γνωρίζουμε μόνο για τα 7,5 δισ ευρώ, αλλά όχι για τα υπόλοιπα».

Με δυο λόγια τον άδειασε μεγαλοπρεπώς -πράγμα που κάνουν σε ιδιαίτερες συζητήσεις τους και στελέχη της ΔΗΜΑΡ, αν και αποφεύγουν να ρίξουν δημοσίως λάδι στη φωτιά.

Στο άλλο σκέλος, όμως, της καταγγελίας Στουρνάρα (στο γιατί δε συμμετέχουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με εκπροσώπους τους, στη διαπραγμάτευση) η θέση του Φίλιππου Σαχινίδη ήταν εξαιρετικά αδύνατη πολιτικά.

«Διότι την επαφή με την τρόικα πρέπει να την έχει μόνο ο υπουργός Οικονομικών», είπε.

Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς τίποτα.

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε με την επίθεση που εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά κατά της ΝΔ και προσωπικά κατά του Αντώνη Σαμαρά για τα όσα την προηγούμενη διετία έλεγε περί ισοδυνάμων μέτρων, τα οποία υποτίθεται ότι θα δεχόταν η τρόικα. Και, φυσικά, δεν δέχεται.


Sent by gReader Pro





Εστάλει από Samsung tablet

Αρχειοθήκη ιστολογίου